Bästa start på dagen.

Trots konstigt väder med solsken och lite skurar här och där så hade vi en bra dag. Tobbe är på bättringsvägen men fortfarande lite lass, så vi tog det lugnt under förmiddagen. 


Till eftermiddagen följer sedan vi med mamma, Lisa och Lukas till ekohallen vända. Behövde egentligen ingenting där men tråkigt att bara sitta inne hela dagen. När vi kom hem så skickade Tobbes syster till mig och frågade om jag och Astrid inte kunde komma en vända hem till Jessica. Träffar inte dem så ofta så tänkte de kunde väl vara kul för dem att träffa Astrid lite. Så vi lämnade Tobbe ännu en gång här hemma och promenerade upp dit. Satt där sedan sån timme tills det var dags att dra sig hemåt. Vill ju vara lite med Tobbe också och vi skulle också äta middag så. Pastagrätng, film och sen avslutade vi dagen med jordgubbar. 

Idag har vi fått den perfekta starten på dagen, Astrid vaknade vid klockan 6, åt och somnade om. Jag lade henne i spjälsängen och tänkte hon kunde sova där en liten stund i alla fall. Men när klockan sedan var närmare 8 så vaknar jag och hör Astrid i monitorn. Hon satt i sin säng och lekte så hon fick fortsätta med det en stund till. Ätit lite till och nu är hon i full gång här i sängen, pratar och rör rundor. Aldrig är hon stilla länge men det är kul att se. 

Vad som väntar denna dagen har jag ingen aning men det märker vi väl. 

Jag och Tobbe hade också varit förlovade i en vecka igår. Så då var det min tur att köpa lite rosor till honom. ♡