Semester

I fredags packade vi in oss och körde till Degeberga Stugby för att spendera helgen där tillsammans med mamma och Maria. En minisemester för att bara komma iväg lite. Vår första eftermiddag/kväll spenderades med att packa in och handla mat inför helgen. Sen spelade vi lite boule och grillade gott. Tog det lugnt och bara var, senare på kvällen satt vi och spelade sällskaps spel.

Under lördagen hann vi med massor att göra i omgångar som regnet det kom. Men dagen började i alla fall med en goe frukost men bland annat vattenmelon. Sen hängde vi bara vid stugan innan vi drog oss ner till marknaden. Den var ca 100 meter i från vår stuga så vi hade nära och bra men vi köpte inte något speciellt, i alla fall på första rundan vi gick dit. Senare fick jag med mig en ny klänning, shorts, Tobbe vann ett stort chockad samt att vi handlade lite frukt och godis. 


Under dagen hann vi även med att mysa och leka massor med Astrid, spela badminton och grilla hamburgare. Till kvällen efter Astrid blivit nattad så fick det bli ännu en kväll med sällskaps spel. Sista natten blev sen jobbig med Astrid, hon kom aldrig till ro och höll mig vaken i runt 3 timmar. Men lyckades vila lite under liggamning tills Astrid kröp där ifrån för att leka. Väl somnat fick hon sova hos mig och Tobbe som sovit på bäddsoffan i stugan. Gav mamma och Maria ett varsitt rum och så hade vi resesäng till Astrid. 

Sista morgonen, idag blev det bara ihop plock, frukost och städning innan vi checkade ut och åkte hemåt. En snabb stop inne i Kristianstad för lunch på McDonalds. Nu är vi hemma och varit det några timmar med sällskap av Annika och Pontus. Astrid är trött, sovit jätte länge nu och gör det fortfarande, lär vara uppe sent ikväll men har varit mycket nytt och många människor under hela helgen. 

Annars blir det till att fixa lite middag och sedan ta kväll och se på film eller något. Haft en jätte bra och mysig helg i alla fall!