Killebom

Blev en vända in till Sölvesborg för att gå på marknaden, mamma följde med in så vi gick runt nån timme. Fick med oss ett par nya mys byxor till mig och så köpte Tobbe korv. Träffade även Fanny och Hailey där inne så vi fick sällskap även med dem en stund. 


Väl hemma så satte vi igång och byggde ihop skrivbordet samt en hurts att under bordet. Är inte riktigt färdig utan ska ha en hurts till samt så ska vi även ha en stol. Sakerna under bordet ska också bort samt vi måste fixa till förlängningssladden in dit.  Blev i alla fall nöjd med vår lilla hörna i garderoben. Men vi stannade inte hemma allt för länge för vi tog oss en promenad upp till Jessica och Annika. Spenderade nån timme där med lite snack och så höll Astrid oss underhållna med att vara i full gång. 

Nu ikväll har vi sedan ätit korv i bröd till middag, tittat på Lost, lekt och ammat Astrid. Tanken är att jag ska sätta mig och plugga så fort Astrid har somnat, vilket förhoppningsvis är snart. Klockan börjar bli mycket också och vill hinna göra så mycket som möjligt.