BVC

Idag hade vi BVC på hembesök och det gick jätte bra och trots enbart 800 gram till ökning så var det helt okej. Hon följer sin kurva och gör allt det som en 8 månaders skall göra. Så nu är vår lilla flicka: 


🌸 8040 gram 
🌸 68 cm

Efter BVC så kom Fanny och Hailey hit en vända på en kopp kaffe och massa bebis mys. Minns inte ens att Astrid har varit så liten eller knappt hur man hanterar en sådan litet bebis. Men mycket har minsann hänt hos Hailey också sen vi såg henne sist.

Sedan har dagen bestått av plugg medan Astrid och Tobbe var ute en vända på en promenad samt på Netto. Snart färdig med denna inlämningen också så det är skönt. Förhoppningsvis redan ikväll men det beror på vad jag orkar och hur mycket Astrid tänkt vakna. Sen får jag umgås lite med Tobbe också, se på något men vad får vi väl se.


Annars så blev det hemma gjord pizza till middag sen igår, Astrid åt mosad potatis, morot och sen kikärtsbiffar. Liksom alltid efter en mål tid hade vi mat över allt så Astrid fick ta sig ett bad efter middagen. Sen har kvällen bestått av en trött och gnällig Astrid som absolut inte skulle sova. Precis blivit nattad dock så nu håller vi tummarna att hon sover så gott tills imorgon bitti. 

Tänk så mycket glädje och kärlek vår minsta lilla hjärta sprider. Trots hon kan vara lite krävande, gnällig och nästan aldrig sover så skulle jag inte valt bort det för någonting. Älskade lilla bus unge. ♡