Bröllopsresa

Solen den tittade fram igår så då passade vi på att vara ute en massa med start på en promenad. Stannade även inom Jocke och snackade lite. Vidare hem där vi fixade lite på cykeln och tog det lugnt innan vi drog oss vidare. Upp till maxi och handlade för att sedan gå hem till Annika där vi drack lite gott och grillade. Massa gott! Satt där sedan hela kvällen och snackade en massa skit. När vi väl kom hem så hade Astrid svårt att komma till ro och det var upp och ner från spjälsängen flera gånger. Varje gång trodde man att hon äntligen somnat men det dröjde inte många minuter eller stunder innan hon var vaken igen. Sen sov hon till slut, i alla fall en timme sen har ju natten bestått av några uppvak. 


Vi bestämde oss också igår och bokade en resa som vi åker på strax efter Bröllopet nästa år. Tobbe hittade ett bra erbjudande som var lite för bra för att inte ta så vi åker till Bulgarien i två veckor och Astrid hon kommer följa med. Så mysigt vi kommer ha! Vi funderade på om vi skulle ha med oss Astrid eller om vi skulle åka själva men beslutet var lätt att ta. Vi båda kände att vi ville att hon skulle vara med. Hon är ju trots allt vår lilla sol stråle. 🌞 

Men nu är det en ny dag och solen verkar vara framme även idag. Sitter för tillfället i köket med Astrid som äter frukost vilket innehåller en nästan orörd skål med gröt och massa vattenmelon. Kanske borde erbjuda henne gröten först nästa gång och sen det goda. 


Vad som händer idag vet jag inte. Inget planerat direkt så vi får väl se vad vi hittar på. Tobbe behöver väl nån mer timmes återhämtning efter att varit ute med några vänner igår. Men Astrid hon ska nog vila en stund efter detta också så då får väl jag möjligtvis lite tid på händerna. Lite plugg kanske hinns med då, får väl helt enkelt se.