Bebis mys

Idag bar det av hem till Annika för lite bebis mys, kaffe och lite frallor till Lunch. Även Fanny och Hailey kom dit så vi hade det trevligt nån timme. Innan hem gång så fick det även bli en vända bortom på maxi. Passade på att köpa upp en massa som de inte har på Netto samt till dagens och morgon dagens middag. Astrid somnade gott i vagnen på vägen hem så hon fick lov att sova utanför dörren även hemma. 


Till middag blev det stuvande makaroner i och falukorv och till stump fick det bli kokt falukorv och broccoli samt potatisbullar. Var en hit för Astrid åt jätte bra. Vi fick besök sen av mamma en kort stund och vi bestämde att ta en tripp in till stan imorgon. 

Sen har det blivit bus med Astrid samt att jag tog mig tiden till att plugga. Annars hade inte hänt värt mycket av kvällen. Är ner bäddade i sängen, har Tobbe snarkande bredvid samt Asrid i famnen omnsttad för andra gången redan sen hon lade sig för att sova. Tittar även på film som fick bli Viana, de sjunger typ varannan minut så det är väl anledningen till varför Tobbe redan sover. Annars är väl filmen bra, vad jag tycker i alla fall.