Måndag morgon

Godmorgon alla pigg och glada. Ny dag och ny vecka och här hemma är det full fart på Astrid. Jag själv har slängt mig i soffan och startat Hercules, inte alls lika pigg och glad för att leka. Men man piggnar väl till så småningom, Astrid har ju den effekt på en. Mitt i all lek hinner hon i alla fall ligga här bredvid mig och gosa lite. 

Idag har vi inte mycket till planer, Tobbe har jobbat natten så han sover. Jag själv har fortfarande ont i mitt knä efter att ha cyklat och trillat i fredags. Så här inga planer alls på att gå någonstans. Tanken är i alla fall att fixa iordning lite bland Astrids leksaker, några ska ner till förrådet och andra vet jag inte riktigt om vi ska behålla. Hon behöver i alla fall inte full så många leksaker som hon har nu i alla fall, dessutom är hela lägenheten uppstökad med leksaker över allt. 

Annars ska vi handla, har inte någonting hemma. Förutom en massa julmat som skall hamna i soporna. Blev mäktigt besviken på att Netto var stängt igår, var ju så fruktansvärt sugen på spagetti och köttfärssås men istället blev det Thaimat. Så idag ser jag framemot en riktig middag.