Inställd lektion

Hur bra start på dagen får man inte när man tidigt har fått en mail ifrån läraren som meddelar att vi har en inställd lektion nu i eftermiddag. Hur skönt som helt att slippa åka till Karlshamn och kan istället vara hemma och ta tag i en massa måsten idag. 
 
Natten den har varit bättre än den förra men Astrid har vaknat jätte många gånger under både kvällen, natten och morgonen. Lilla hjärtat, hon är förkyld men inte allmän påverkad men natten är väldigt jobbig för henne och för oss också. Men i natt var hon i alla fall i sin egen säng fram till klockan 4 undefär då hon fick komma in och sova mellan oss sen sov vi till runt 9 faktiskt. Men hela morgonen var det vakna, sova, vakna, sova. 
 
Sen under hela förmiddagen så har det blivit städning här hemma, håller även på att tvätta. Mycket dansande har det blivit med Astrid, vilket är super kul. Hon är ju så söt när hon hoppar och skakar på rumpan. Nu däremot är jag faktiskt placerad framför datorn och varit det en stund, ska faktiskt ha denna tiden till plugget men motivationen är = 0. Ska försöka få lite gjort i alla fall men det var väldigt mycket denna veckan så då blir man direkt bara trött på det. 
 
Först ska jag moppa färdig golven, får passa på medan Astrid sover, sen är nog även tvätten färdig så får ta tag i det också. 

Tobbe fick också en vardags present idag utav mig och Astrid. Vi tyckte att han skulle kna behla en jultröja samt att vi ville visa vår uppskattning för att det har gör för våran familj. Han skulle egentligen inte fått den förens på onsdag men då han har namnsdag idag fick han den i alla fall.