Dålig attityd

Jag kanske också borde skaffa mig en sådan attityd där man inte behöver göra sitt bästa, så länge man blir godkänd så är det okej. Denna veckans studieruppgifter är stora och många och jag känner mig dränkt och stressad över detta. Skickade in första inlämnings uppgiften igår efter att ha suttit hela kvällen med det, där emot har jag 2 till som skall vara färdigt denna veckan. Blir alltså många timmar framför datorn idag för att bara skriva, skriva, skriva och försöka få det färdigt så snabbt som möjligt. Inte det lättaste det heller när man strävar efter lite högre betyg än just ett godkänt. Har suttit två timmar nu och är så trött, rastlös och jag pallar inte mer! 
 
Jag frågade dessutom min lärare i tisdags om vi kommer få någon form av respons på de inlämningsuppgifterna vi lämnar in. Har ju ändå lämnat in några stycken nu men har inte hört någonting om det. Men hon svarade att det skulle vi få och att hon i samma stund satt och läste levnadsberättelserna vi skrev förra veckan. Nån timme senare fick jag ett mail av henne med en återkoppling, innehöll 1 ord, "utmärkt". Jätte bra att hon tyckte det men det är absolut inte en sådan återkoppling jag ville ha, jag söker mer efter kommentarer av det jag lagt timmar på att skriva. Vad är bra, vad är dåligt, kan man tänka på annat sätt? Sådan återkoppling gör det också mer motiverande till att studera. Nu sitter jag här och skriver sida efter sida, men det jag skriver är det ens viktigt? Läser min lärare mina tankar eller skummar hon bara igenom för att se så jag har tagit med alla delar som krävs? Motivationen till att fortsätta skriva är alltså inte hög!  
 
Fy fan vad less jag är på denna kursen alltså! Men har inte mycket kvar av det teoretiska så jag får ju bara suck it up och fixa det. Sen får jag se hur slut betyget kommer att se ut, om det jag gör är tillräckligt eller inte. Har absolut ingen aning hur jag ligger till, min lärare vet inte ens om mina mål med kursen eller vilket betyg som jag strävar efter så detta blir ju intressant. 
 
Bildresultat för äldres hälsa och livskvalitet