Kokt potatis, kyckling och grönsaker

Tycker denna dagen går så sakta och det lär hela helgen också göra. Jag och Tobbe passade på i förmiddags att gå ner och försöka skruva fast barnsadeln på cykeln men det gick ju inte speciellt bra så vi får ta ett nytt tag med det nästa vecka. Astrid var kvar där upp med Annika, gosa lite innan hon skulle åka igen.


Sen har det bara varit jag och Astrid hör hemma då Tobbe jobbar eftermiddag. Jag har varit och är fortfarande massa trött medan Astrid varit pigg men samtidigt super gnällig. Men har hunnit med att sortera hennes kläder, tänkte jag skulle ta ett nytt försök till att sälja de för små kläderna. 

Luftar Astrids rumpa och i samma ögonblick som jag tänkte jag skulle sätta på henne blöjan igen så kissade hon. På dig själv och golvet denna gången, så til bli en dusch till idag och efter åt lyckades jag trampa på den kisspöl som var på hennes rum när jag skulle ta handduken. 

Sen har vi inte gjort super mycket mer än bara varit. För tillfället äter Astrid middag som fick bli kok potatis, sallads kyckling och grönsaker. Snabbt och enkelt en dag som denna. 

Middag till mig själv blir först ikväll när Tobbe kommit hem från jobbet. Klyftpotatis och schnitzel skall ordnas tills dess. 

Denna overall hade Astrid i vintras 😂😍❤