Återhämtar sig

Astrid är feber fri även idag men idag är det verkligen en återhämtnings dag för henne. Hon har vaknat några gånger i natt för nån flaska ersättning och massa närhet. Sovit i sin egen säng i natt så förväntade mig inget annat att hon skulle vakna några gånger. Men sen vaknade hon vid 7, somnade om och sov sen till halv 9 tiden. Då gick vi ut från sovrummet och hon var i ett sådant mellan läge där hon är trött och pigg, massa gnäll men somnade om sen igen vid 10 över 9. Lade henne bredvid mig i soffan och sen låg vi där tills klockan var halv 12. Astrid sov under hela den tiden. 


Gick upp och käkade frukost vilket var helt ointressant för henne. Massa skrik och gnäll medan jag städade undan så hon väckte Tobbe. Placerade oss sedan i sängen hos honom där hon lekte och gnällde lite om varandra. Somnade om vid runt 2 tiden igen och sov i 1,5 timme till. 

Sedan hon vaknat har vi ätit lunch/middag vilket blev gårdagens rester, köttfärslimpa. Nu är Astrid och Tobbe på golvet och leker innan Tobbe måste dra sig till jobbet igen. Jag själv tar tiden till att göra absolut ingenting mer än att skriva här.