Annabelle 2

Hela syskon skaran från Tobbes sida samlades här hemma tidigare ikväll. Syskon träff + mig för att gå bort på Viking och äta. Det var trevligt så det kan vi absolut göra igen. 


Alla förutom en gick sedan vidare för att kolla på Annabelle 2 på bio. Jag själv hade lite beslutsångest i sista sekund om jag skulle följa med eller gå hem till Astrid och Annika. Men Astrid hade efter lite brål och skrik somnat så hängde mer som planerat. 

Satt mellan Fanny och Pontus och den ena var ju värre än den andra. Gjorde ju en knappt nervös när den ena satt och kommenterade och den andra blev rädd innan ens filmen börjar typ. Så satt man inte med tröjan framför ansiktet av rädsla så satt man och skrattade åt dem två typ. Man blir ju 100 gånger räddare när den bredvid hoppar 20 meter också. Haha jisses, men filmen den bra ändå tyckte jag i alla fall. Delade meningar i sällskapet om den saken. 

En stund efter vi kommit hem så vaknade Astrid så jag gav henne en flaska och hon somnade om. Men jag tänkte jag skulle ge henne en ny blöja så den var ren nu till natten. Men hann inte ens ta väck den gamla blöjan innan hon börjar kissa, på henne, på mig och på soffan. Ja men det var ju spännande men hon fick en ny blöja och somnade om lika snabbt igen. Där fick man för man lämnade henne i kväll eller... 

Tråkigt att hon är som hon är nu där man knappt kan lämna iväg henne. Hon blir jätte ledsen och bara skriker och det vill jag ju så klart inte att hon ska göra. Hade hellre hoppat bion om hon är där hemma och bara är ledsen. Nu somnade hon i Annikas famn när jag var i tankarna och skulle hem till dem så tog chansen och hoppades på att hon skulle sova i alla fall tills vi kom hem och det gjorde hon. 

Nu har hon vaknar igen men ville inte ha flaska så somnade om efter en stund i min famn. Lade nere henne i sin säng då hon lägger av en jävulsk prutt så hon även bajsade lite. Ny blöja och lite gos till så sover hon igen. Ska nu läggs henne tillbaka i sin säng och jag själv ska också återvända till min sömn. Godnatt!