Vaccin

Idag blir vår finaste ängel 5 månader, kan knappt tror att hon är så stor. Känns absolut inte som att det redan gått så lång tid sen hon kom till oss men det är helt fantastisk! 


Hennes 5 månads dag började i alla fall med lite mys i sängen innan vi gjorde oss iordning för att gå till BVC. Där väntades vägning, mätning och det andra vaccinet. Så fort vi kom in till väntrummet ville jag bara vända och gå hem igen. Hade bara i tanken på hur det var förra gången hon fick vaccin. Se henne ha så ont och vara så ledsen var jätte jobbigt för mig. Men denna gången var Tobbe med och denna gången ammade vi medan hon fick sprutan. Gick jätte bra, gjorde så klart ont men hon fann tröst snabbt vid bröstet. 

Vägningen och mätningen gick också jätte bra! Gått upp mer än vad vi trodde och även växt på längden.

🌸 6450 g
🌸 62 cm 

Hon somnade gott i vagnen sen påvägen hem, medan vi var på netto och medan vi åt lunch här hemma. Sen har vi bara tagit det lugnt, hon har ätit, bajsat och nu sitter vi inne på hennes rum. Hon leker i spjälsängen, jag skriver här och Tobbe sitter på golvet. 

Ska hålla oss hemma här idag i fall hon får feber av vaccinet. Men ska göra iordning lite purer till henne är tanken. Morot, potatis, broccoli samt att vi ska äta korvstroganoff till middag så ska göra lite sånt till henne med. Frysa in så vi har, tanken är att vi ska försöka få till i våra rutiner att hon ska äta frukost och middag var dag. 

Nu sitter vi i alla fall inne på Astrids rum, hon leker i spjälsängen, jag skriver här och Tobbe sitter på golvet.