Shopping till stumpan

Natten gick jätte bra och Astrid vaknade bara en gång vid 4 för att äta. Sen vid kvart 9 när jag gick upp för att koka upp lite vatten till hennes ersättning så kikade jag även in hos henne. Fann henne ligga vaken, tittade och klämde på sov-ormen, sade godmorgon stumpan och hon lyfte huvudet för att ge mig ett stort leende. Perfekt start på denna dagen! Hon fick äta och sedan gjorde vi oss i ordning för att ta promenera upp till tåget som tog oss in till Kristianstad. 


Inne i Kristianstad skulle Tobbe först och främst fixa nytt id-kort hos polisen. Men det gick smidigt och Astrid passade på att bajsa. Lite frukost/lunch på Burger King och sen hann vi inte mer än gå från gallerian som vi fick vända och gå tillbaka typ, Astrid bajsade igen. Men shoppat till henne fick vi, en ny skaljacka, sett med tröja och byxor, pyjamas, keps och solbrillor.

Påvägen hem så bajsade Astrid igen så fick bli ett blöjbyte inne på maxi. Där vi även handlade till morgondagens planerade grillning. 

Här hemma har det inte hänt mycket, ska snart äta lite middag. Men först skall jag gå och byta en till bajs blöja, tur att hon för en gång skull passar på att bajsa innan vi hinner sätta oss att äta.