Ro om mig själv

Hann ligga i sängen typ 10 minuter imorse efter jag lagt Astrid i hennes säng. Hon vaknade väl bara några enstaka sekunder innan Tobbes alarm ringde. Så bytte ut han mot henne, Tobbe drog till jobbet och Astrid fick lov att sova hos mig i sängen. Drog oss ganska länge i sängen idag, jag var massa trött medan hon la pigg och glad bredvid. Men upp kom vi och jag plockade undan sen fixade iordning lite frukost till oss. Placerade oss i soffan där hon somnade till tutten ganska snabbt. 


La henne i spjälsängen i hopp om att hon skulle sova där en stund medan jag tog mig en dusch. Hon la där och jag hoppade in i duschen, sen har jag hunnit ro om mig själv och suttit en stund i soffan. Hon sover fortfarande! Det är liksom säker snart en timme sedan jag la henne där, i vanliga fall brukar hon bara vilja sova själv i typ 10 minuter. Hon slutat aldrig att förvåna en, men skönt att hon kan sova middag själv och jag får lite tid till mig själv. 

Får se om vi får lite besök idag av Fanny och Annika, de kanske skulle svänga inom här. Sen vet jag inte riktigt hur det blir med grillningen idag, är ju inte alls roligt väder. Får se vad Tobbe säger när han kommer hem. Astrid är i alla fall påsk fin idag, det nya settet och strumporna med kaniner hon fick av hennes mormor. Jätte fin! Även super kul att ha kaniner på fötterna, de kan man ju leka med.