Anton på besök

När det är så här underbart väder ute som idag kan man inte sitta inne och glo. Blev så dock i förmiddags då vi inte gjorde något vettigt. Mot eftermiddagen sedan bestämde vi oss för att vi skulle ut en runda. Sedan kom Tobbe på precis som vi skulle gå att Anton skulle ju komma till oss efter skolan. Glömde vilken tid han sa att det var så fick bli ett samtal till syrran som sa att Anton precis skulle gå till oss. 


Mötte Anton vid filmgiganten sedan gick vi ner till Direkten Arenan för att köpa en varsin glass åt oss. Satt där ute en stund innan vi gick hem igen. Här köpte jag mig lite majblommor av Anton, en till mig och Astrid samt sådana klistermärken. Anton hann även med att busa lite med Astrid och så spelade vi lite spel. 

Följde Anton till filmgiganten igen när han skulle hem. Astrid ville dock inte sitta i vagnen så hon fick sitta i bärselen. Somnade lagom tills vi var hemma igen. Placerade henne hos Tobbe där hon sovit en stund. Nu äter hon dock, jag skriver här och vi snackar middag, vilket blir mat från Royal Thai. 

Låta Astrid äta färdigt sen går vi nog ner tillsammans för att hämta hem mat. Tobbe skulle skippa Hockeyn ikväll så vi ska nog se färdigt på SoA. Har väl två avsnitt kvar... vad ska vi sen titta på?