Jul. 31, 2014

Har haft en ganska mysig dag idag med tjejerna och barnen. Käkade först med Iman, Amanda, Matilda och Annie på Black and White. Blev en massa snack och trevligheter. Var super kul att träffa dem igen och hoppas vi hinner ses en gång till innan jag flyttar. Den gången får gärna Linnéa och Filippa också vara med som tyvärr jobbade idag.
Men sen kvart över 4 så åkte jag och Annie bussen hem till Bromölla. Kändes så konstigt att vara tillbaka på den buss sol så många gånger tagit oss tillsammans hemåt. Kommer sakna det, dem och det runda bordet på Furulundsskolan jätte mycket!!! Saknar redan det och mina flickor.

Mamma hämtade i alla fall upp mig vid tågstationen sen körde vi och hämtade Anton och Lukas som har varit med mig resten av kvällen. När vi kom hem så städade jag första snabbt inne på mitt rum. Tömde hörnan så vi kunde bygga en koja där. Som blev super bra, de till och med bestämde sig för att sova där inne på en madrass. De lade där tillsammans en liten stund sen lämnade de kojan och lade sig i en varsin säng. Men innan det var dax för dem att sova så har vi ritat och pysslat.

Men nu efter jag har suttit en stund själv nere i köket med Bröllops kortet som strax är färdig så ska jag bädda ner mig hos Lukas för att sova. De vaknar väl tidigt imorgon bitti och är redo för att leka och pyssla vidare. Lätt dem också ta med sina badkläder i fall det blir fint väder. Vilken ju hoppas det så vi kan gå ner till strandängen och bada lite. Jag och mina sötnosar. Något jag kommer sakna mest är dem så klart. Kan inte tänka mig att inte vara närheten av dem. Känner det redan nu när jag är så upptagen med körkortet. Vill ju bara vara med dem, leka, bada, pyssla och mysa. Får nog minsann bli en till sleepover innan de börjar skola/dagis igen och jag flyttar.

Snacka om att jag får lite ångest av att lämna alla och Bromölla !! Vill vara kvar för alltid, vi ha möjligheter även här! Blää på detta asså.