Karneval

Hejsan, sitter för tillfället i sängen, är inne på bilddagboken, dock kommer jag inte in på min egen så går in på älsklings och sen in till min. Ska ta lite äldre bilder där i från. ALLA mina bilder la jag in på min hård disk. Som hundarna sedan välte ner, så den gick i sönder. Lampan lyser och allt men när man kopplar in den till dator eller tv så kommer INGET upp. Så ja det blev BYEBYE till alla de bilderna :( Men kan inte göra något åt det.

Idag, karneval, så jävla roligt var det. Full ös hos oss och vi kom 3a. :D Det är bara för att vi är så jävla bra!!! Igår kom vi 2 på lekdagen och idag 3 på karnevalen. Så jävla gött asså. Det var inget jätte bra värder men det gjorde absolut ingeting. För hade det varit som det var förra veckan hade det varit aldeles för varmt och svettigt.
Har dock inga bilder, har några mamma tog men de är inte så bra. Ska ladda upp någon så ni får se hur jag såg ut i alla fall. Hade lånat Antons Batman mask men must jag fick ändra kläderna igår för det jag först hade tänkt ha på mig skulle varit aldelses för kallt.
Det var roligt... tills... Detta skulle väckAJ !!!!!!! Mina ögonbryn. Fy fan vad gjorde ont asså!

Mina fina stjärna gjorde jag själv :)
Vad tycks ?Ikväll blir det att mysa med älskling, kolla på BB och kanske något annat.
Hörs imorgon
Efter jag träffat Carro, som fyller år idag.

GRATTIS !!!